Welkom |


Oktober 2019 heeft Budo Ryu Kenshin de Rabo ClubSupport actie gewonnen!.

             

BRK (Budo Ryu Kenshin) te Swifterbant is opgericht in oktober 2006 en is aangesloten bij de Judo Bond Nederland onder verenigingsnummer; D2SJ16J District Oost Nederland. Wij verzorgen met veel plezier zowel recreatie als wedstrijdsport judolessen voor jeugd (vanaf 5 jaar), junioren en senioren.

Er zijn lessen op maandag en donderdag en staan onder deskundige leiding van onze trainers. Op maandag verzorgt Joia Hiemstra de lessen en op donderdag Peter Verschure.




 


Binnen onze vereniging wordt veel aandacht besteed aan het recreatieve judo.

Judo is ideaal voor de lichaamsontwikkeling van opgroeiende kinderen. De basisvormen van bewegen, trekken, duwen, dragen, tillen, rollen, vallen zijn oefeningen die de judosporten veelzijdig en intensief maakt. Bij judo is er een vanzelfsprekende discipline, zijn er duidelijke regels en draagt men verantwoordelijkheid voor elkaar. Met judo bouwen kinderen zelfvertrouwen op en kunnen ze zich lekker uitleven.

 

 

Naast het recreatieve judo promoot onze vereniging ook het wedstrijdjudo door het geven van extra judotraining aan onze selectiegroep en het organiseren van het jaarlijks clubkampioenschap voor al onze leden.

Naast de vele toernooien die we jaarlijks in Flevoland met onze wedstrijdjudoka's (ook de jeugdige) bezoeken, gaan we ook regelmatig naar toernooien in de rest van Nederland.

 

Voor alle judoka´s van onze vereniging wordt er 2x per jaar een judo examen afgenomen.

 

Naast judo activiteiten organiseren wij voor onze jeugdleden ook nevenactiviteiten zoals: Sinterklaas en judokamp. Tevens organiseren wij tijdens de  jaarvergadering een BBQ voor alle leden, ouders, broertjes en zusjes en vrijwilligers. 



KvK  39096188 Lelystad

NL77 RABO 0122614720

    

113818 bezoekers (190236 hits) sinds 19-9-2012